Despre

Grădinița și creșa BioBee

Amintirile de la grădiniță sunt foarte importante. Copiii își vor aminti de grădiniță chiar și atunci când vor deveni adulți. Grădinița BioBee este locul unde naturalețea copilăriei este la ea acasă, iar copiii se simt minunat la grădinița BioBee. Poate la început este nevoie de puțină acomodare, dar suntem gata să facem tot ceea ce este posibil ca ei să se adapteze cât mai ușor.

În primele trei săptămâni, poți să vii cu copilul la grădiniță, să stai cu el și chiar să te joci cu el în grupă împreună cu ceilalți copii.

Educatoarele te vor îndruma și sfătui când este cel mai potrivit moment să lași copilul singur la grădiniță. Facem acest lucru pentru că vrem să simți că este în siguranță, copilul tău, când îl lași la grădi.


Grijă pentru perioada de adaptare la grădiniță

Tranziția de la familie la grădiniță este un lucru important în viața copilului. Și pentru că știm asta, grădinița BioBee este precum a doua casă. La BioBee le dăm ocazia copiilor să se joace cu alţi copii de vârsta lor sau de vârste apropiate. Așa, ei se simt confortabil cu persoane noi, din afara familiei. Te încurajăm și pe tine să ai încredere în copilul tău și să ai răbdare cu el.

Educatoarele de la grădinița BioBee îl pregătesc pe copilul tău pentru a reuşi la şcoală și în viață. Chiar şi atunci când ne jucăm, sau când citim, îi ajutăm pe copii să se dezvolte emoțional, social și fizic, într-un mod cât se poate de natural. Educăm într-o manieră creativă și inedită, bazându-ne pe principiile ştiinţifice din educația preșcolară.


Viața la grădi este frumoasă!

Stimulăm curiozitatea copiilor, îi lăsăm să experimenteze lucruri noi și nu ne deranjează dacă, adesea, sunt gălăgioși. Regulile le stabilim împreună cu copiii și astfel le dezvoltăm complianță la reguli. Influențele finlandeze din grădinița BioBee îl vor ajuta pe copilul tău să aibă o autonomie personală cât mai repede posibil.

La grădinița BioBee copilul tău va scăpa destul de repede de scutec, va învăța să se îmbrace, să se dezbrace singur și să mănânce la masă, frumos, împreună cu educatoarele și cu ceilalți copii. În acest fel, avem mai mult timp să ne jucăm, să ieșim în aer liber.

Spațiul de joacă la grădinița BioBee este foarte mare și este dotat cu topogan, hinți, căsuțe, groapă de nisip, pistă de biciclete și curse cu obstacole. Doar ploaia ne oprește să nu ieșim la joacă. În rest, indiferent de anotimp, ieșim de două ori pe zi să ne jucăm.

Jucăriile sunt minimaliste la BioBee. Așa încurajăm joaca în echipă și negocierea între copii.

Știai că?

Frecventarea grădiniției este recomandată de către specialiştii în psihologia copilului pentru că dezvoltă abilităţi cognitive, artistice, muzicale, sociale şi musculare, iar acest lucru ajută la creşterea IQ-ul copilului cu 20 %?


Se poate! Educația formală este combinată cu cea informală.

Grădinița BioBee combină cu succes educația formală cu cea informală.

Respectăm curricula Ministerului Educației, fiind grădiniță acreditată, dar vei regăsi foarte multe elemente informale în activitățile extracurriculare.


Grădinița BioBee – a doua casă!

Grădiniţa nu trebuie privită ca pe o nouă provocare, ci ca pe o casă unde copiii se vor simţi confortabil şi în siguranţă, ca să învețe și să fie fericiţi. Grupele de grădiniță sunt organizate în funcție de vârsta copiilor, dar noi le-am numit “stupi”. Fiecare stup are o culoare: stupul roz, roșu, lila, violet, albastru, verde, portocaliu sau galben.


Care este povestea Albinuței BioBee?

Încă ceva! BioBee este o albină cu aripi roșii, drăguță foc, plină de umor și este prietena copiilor. Mai face ceva trăznăi, dar învață să fie și ascultătoare. Este creativă, plină de idei și pusă mereu pe joacă. Copiii se joacă cu ea și explorează lumea împreună. Albinuța BioBee este curioasă și își cam bagă nasul peste tot. Este pasionată de călătorii și își sucește mintea ca să facă un origami. Dar îi iese. Câteodată…

Nu-i plac morcovii, gulia și sfecla. Dar mănâncă cu bucurie piure de cartofi, banane, zmeură, baby spanac, tocăniță de pui și cremă de avocado cu chimen.

Zilnic se trezește pe partea dreaptă și are o gaură deja în pernă de la atâta sforăit. Locuiește în grădinița noastră doar că încă nimeni nu a aflat în care stup.Este foarte secretoasă pentru că nu vrea să afle nimeni dacă ii put ciorapii sau nu.

Visează să fie manechină. De aceea se pozează foarte mult și se pune pe Facebook. Ce știe să facă cel mai bine albinuța BioBee, este să vorbească adulților despre ce fac copiii la grădiniță. Este multiculturală. Se spune despre ea că vorbește cel puțin 2 limbi. Acum s-a apucat de chineză. Vrea să fie în trend cu globalizarea.

Citește Povestea lui BioBee!