Testimoniale

Și noi știm că părerea celorlalți părinți este foarte importantă în vederea alegerii unei grădinițe sau a unui program, de aceea ne mândrim și dorim să vă spunem și vouă ce ne spun ei:

“Personal mi-a plăcut totul la grădinița BioBee, principiile educaționale ale grădiniței, infrastructura, locația, bucătăria și nu în ultimul rând, pasiunea și elanul cu care domnișoara Hoka a organizat totul. Punctul forte a fost legătura emoționala dinte copil și educatoare și faptul că am avut o colaborare excelentă cu ele. Andrei a avut o evoluție foarte bună, în perioada în care a frecventat grădinița BioBee, sunt foarte mulțumită de educația pe care a primit-o, motiv pentru care am recomandat grădinița și o voi recomanda în continuare cunoscuților mei.” Marta – mămica lui Andrei

“În discuțiile cu posibilele „viitoare educatoare”, educatoarele Grădiniței BioBee ne-au inspirat încredere, determinare, dorința de a face lucrurile mai bune, iar după această discuție, pentru noi a fost foarte ușor să luăm decizia de a rămâne la această grădiniță. Ne-a plăcut foarte mult felul de a fi al doamnelor educatoare, implicarea în educație și în căutarea soluțiilor. Am văzut o abordare a demersului didactic mult mai apropiată de copii, decât în alte grădinițe, am văzut înțelegere pentru copii, dar și fermitate, după caz, am fost ajutați de doamna educatoare, în căutarea soluțiilor pentru diferite situații care apăreau în afara grădiniței.
În perioada în care Ilinca a frecventat Grădinița BioBee, am văzut o bună integrare în colectiv, o schimbare din copilul care nu vrea la grădi (în perioada în care a frecventat alte grădinițe), în „abia aștept ziua de mâine” și „nu vreau weekend”. Pentru noi asta contează cel mai mult. Am văzut progresele făcute la logopedie și în activitățile instructiv-educative. Mulțumim!.
În discuțiile cu alți părinți, am vorbit cu plăcere despre Grădinița BioBee și despre educatoarele acestei grădinițe în special (experiența noastră în cele trei grădinițe frecventate, ne-a permis sa facem o comparație) și vom recomanda Gradinița BioBee. Noi suntem mulțumiți de această grădiniță și o spunem cu plăcere.” Dan – tăticul Ilincăi

“Grădinița BioBee ne-a fost recomandată de prietenii noștri. Am fost să o vizităm, iar motivele care ne-au determinat să o alegem pentru Alex au fost: amplasamentul grădiniței (interior și spațiu de joacă) și faptul că mâncarea este gătită în bucătăria proprie a grădiniței.
Ne-a plăcut faptul că puteam liniștiți să ne lăsăm copilul acolo, știam că e bine îngrijit, mănâncă bine și se joacă într-o curte mare cu aer curat. Cred că atmosfera prietenoasă, și de aici buna comunicare cu educatoarele grădiniței au contat foarte mult pentru noi.
Suntem mulțumiți de evoluția copilului nostru în perioada în care a frecventat grădinița BioBee. Vorbește frumos, are un vocabular bogat, comportament frumos în societate (a început să vorbeasca doar după ce a venit la gradiniță), se vede foarte bine că i-a fost stimulată creativitatea, și nu s-a pus neapărat accentul pe memorare. Toate aceste motive ne-au determinat sa recomandăm această grădiniță cunoscuților noștri.”
Iulia – mămica lui Alex

“În urmă cu șase ani, când am înscris-o pe fetița noastră cea mare, Theodora, nu știam nimic de această grădiniță, veneam de la o altă grădinița, eram în vizită, și fetița, care atunci avea 4 ani, s-a îndrăgostit de grădinița cea luminoasă și nu a mai vrut să viziteze altele. De atunci, am rămas aici până când Theodora a absolvit, iar fetița cea mică, Sofia, a intrat în grupa mică, iar acum a terminat și ea grupa mare. Am mai fi stat cu plăcere încă un an, dar s-a inventat clasa pregătitoare.

Sincer, la această grădiniță ne-a plăcut totul:

- În primul rând cadrele didactice, de care fetițele noastre au fost foarte atașate, neavând nici o problemă de adaptare. Sunt niște oameni minunați, care țin cu adevărat la copii, sunt implicate, dedicate muncii, profesioniste, dar și extrem de sufletiste. Le datorăm formarea fetițelor noastre din primii ani de viață, prin întărirea valorilor care încercam să le întipărim acasă.
– Comunicarea între noi ,părinții, și doamnele educatoare a fost întotdeauna deschisă, constructivă, orientată spre dezvoltarea copiilor și eu simt că am câștigat niște prieteni.
– Locația cu grădina minunată din spate și faptul că nu era la stradă deci au aer curat;
– Mâncarea…copiii noștrii au savurat uneori mâncarea de la grădi mai mult decât cea de acasă, iar Sofi, mai pofticioasă de felul ei, mânca de obicei două sau trei porții. Meniul e pregatit cu grijă de o altă persoană cu mult suflet și apropiată de copii, dna asistentă. Și să nu uităm de doamnele bucătărese care o fac foarte gustoasă;
– Spiritul ecologist – copiii au parte de multe jocuri care îi apropie de natură și de importanța protejării ei;
– Activitățile opționale, foarte plăcute, bine alese și instructive;
– Amenajarea grupelor – ergonomică, placută, caldă, colorată și mai ales super curată;

Eu am apreciat evoluția fetițelor mele, ca fiind una foarte bună, și am fost foarte mulțumiți de aceasta. Copiii sunt evaluați la începutul fiecărui an școlar, iar pe parcursul întregului an este monitorizată dezvoltarea lor pe toate planurile.

Toate argumentele enumerate anterior ne-au determinat să recomandăm această grădiniță de mai multe ori și cu siguranță o vom face în continuare.

Ce spun fetele:

Theodora: “Mie mi-a plăcut la grădi pentru că ne-am simțit întotdeauna cei mai importanți și nu ne-am plictisit niciodată! Că am învățat și mi-a fost ușor la școală și am avut colegi super, cu care mă mai și certam.”

Sofi: ”Mie mi-a plăcut că Doina și Nely mă iubesc, și m-au pictat pe mâini și pe picioare și am fost foarte fericită tot timpul. Și îmi mai place mâncarea, mai ales orezul, care e mai bun ca al tău. La colegii mei imi place totul și când nu sunt cuminți.”

Cristiana – mămica Sofiei și a Thedorei

Vezi detalii despre admitere și taxe sau contactează-ne pentru detalii și înscriere!