Wish Wizard

Donează 2% pentru copiii cu nevoie speciale!

Uneori viața ne pune la încercări. Unele sunt mai uşoare, altele mai grele. Dar toate au un scop: să ne înveţe să fim mai buni și să ne iubim unii pe alții, ajutându-ne. Chiar și atunci când trăiești cele mai cumplite momente, aflarea diagnosticului copilului tău, o parte din tine crede că se poate vindeca sau că o să fie mai bine. Este o speranță mică de tot. Wish Wizard crede în speranța ta. Oricât de mică este ea. Pentru că toți copiii din lumea asta au nevoi. Doar că unii copii au nevoi speciale.

Wish Wizard este un program de strângere de fonduri pentru copiii cu nevoi speciale care provin din medii defavorizate. Programul se derulează în cadrul Fundației Bethania din Cluj-Napoca. Prin acest program am reușit să ajutăm 930 de copii cu nevoi speciale cu vârsta cuprinsă între 1 şi 7 ani. Le oferim un program educaţional specializat, diverse forme de terapii sau finanțare intervențiilor medicale de care au nevoie pentru a avea o viaţă mai bună. Sigur, nu este o cifră mare dacă ne raportăm la faptul că în România există peste 73.000 de copii cu nevoi speciale. Dintre toți acești copii, 10.500 trăiesc în centre de îngrijire, iar 62.500 în familii.

• 50,32% sunt copii încadrați în gradul grav de dizabilitate
• 20,01 % sunt încadrați în gradul accentuat
• 29,67% în gradul mediu și ușor
• 30.000 de copii au tulburări din spectrul autismului
• 30.000 de copii au Sindromul Down

Fondurile Wish Wizard provin de la persoane fizice atât din țară, cât și din străinătate, companii și orice instituție care dorește să doneze.

Donează și tu! Donează 2 %!

Decide să donezi ca în fiecare an 2% din impozitul tău să fie donat copiilor cu nevoi speciale!

2% este un program care se adresează exclusiv persoanelor fizice. Acestea au posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul pe venit unei entități nonguvernamentale, nonprofit. Trebuie subliniat faptul că acești bani provin din impozitul pe care tu îl plătești către stat. Direcţionarea lor în contul unei organizații nonguvernamentale nu îți afectează veniturile lunare.

Ajută Stupul Iubitor!

Datele organizației:

Fundația Bethania
COD FISCAL: 466980
CONT: RO05INGB0003002149708917

Completează formularul 230!