Poveștește-ne experiența ta

TESTIMONIALE

feedback

Trimite-ne povestea ta

Marta – mămica lui AndreiPersonal mi-a plăcut totul la Grădinița BioBee, principiile educaționale ale grădiniței, infrastructura, locația, bucătăria și nu în ultimul rând, pasiunea și elanul cu care doamna Hoka a organizat totul. Punctul forte a fost legătura emoționala dintre copil și educatoare și faptul că am avut o colaborare excelentă cu ele.            Andrei a avut o evoluție foarte bună, în perioada în care a frecventat Grădinița BioBee, sunt foarte mulțumită de educația pe care a primit-o, motiv pentru care am recomandat grădinița și o voi recomanda în continuare cunoscuților mei.

Dan – tăticul Ilincăi

În discuțiile cu posibilele „viitoare educatoare”, educatoarele Grădiniței BioBee ne-au inspirat încredere, determinare, dorința de a face lucrurile mai bune, iar după această discuție, pentru noi a fost foarte ușor să luăm decizia de a rămâne la această grădiniță. Ne-a plăcut foarte mult, felul de a fi al doamnelor educatoare, implicarea în educație și în căutarea soluțiilor. Am văzut o abordare a demersului didactic mult mai apropiată de copii, decât în alte grădinițe, am văzut înțelegere pentru copii, dar și fermitate, dupa caz, am fost ajutați de doamna educatoare, în căutarea soluțiilor pentru diferite situații care apăreau în afara grădiniței.

 

            În perioada în care Ilinca a frecventat Grădinița BioBee, am văzut o bună integrare în colectiv, o schimbare din copilul care nu vrea la grădi (în perioada în care a frecventat alte grădinițe), în „abia aștept ziua de mâine” și „nu vreau weekend”. Pentru noi asta contează cel mai mult. Am văzut progresele făcute în activitățile instructiv-educative.

 

            În discuțiile cu alți părinți, am vorbit cu plăcere despre Grădinița BioBee și despre educatoarele acestei grădinițe în special (experiența noastră în cele trei grădinițe frecventate, ne-a permis să facem o comparație) și vom recomanda Gradinița BioBee. Noi suntem mulțumiți de această grădiniță și o spunem cu plăcere.

                       

Cristiana – mămica Sofiei

În urmă cu șase ani, când am înscris-o pe fetița noastră cea mare, Theodora, nu știam nimic de această grădiniță, veneam de la o altă grădiniță, eram în vizită și fetița, care atunci avea 4 ani, s-a îndrăgostit de grădinița cea luminoasă și nu a mai vrut să viziteze altele. De atunci, am rămas aici până când Theodora a absolvit, iar fetița cea mică, Sofia, a intrat în grupa mică, iar acum a terminat și ea grupa mare. Am mai fi stat cu plăcere încă un an, dar s-a ”inventat” clasa pregătitoare.

 

Sincer, la această grădiniță ne-a plăcut totul:

  • În primul rând cadrele didactice, de care fetițele noastre au fost foarte atașate, neavând nicio problemă de adaptare. Sunt niște oameni minunați, care țin cu adevărat la copii, sunt implicate, dedicate muncii, profesioniste, dar și extrem de sufletiste. Le datorăm formarea fetițelor noastre din primii ani de viață, prin întărirea valorilor care încercam să le întipărim acasă.
  • Comunicarea între noi părinții și doamnele educatoare a fost întotdeauna deschisă, constructivă, orientată spre dezvoltarea copiilor și eu simt că am câștigat niște prieteni.
  • Locația cu grădina minunată din spate și faptul că nu era la stradă deci au aer curat.
  • Mâncarea…copiii noștri au savurat uneori mâncarea de la grădi mai mult decât cea de acasă, iar Sofi, mai pofticioasă de felul ei, mânca de obicei doua sau trei porții. Meniul e pregatit cu grijă de persoane cu mult suflet și apropiate de copii.
  • Spiritul ecologist – copiii au parte de multe jocuri care îi apropie de natură și de importanța protejării ei;
  • Cluburile de activități, foarte plăcute, bine alese și instructive;
  • Amenajarea grupelor – ergonomică, placută, caldă, colorată și mai ales super curată;

 

            Eu am apreciat evoluția fetițelor mele, ca fiind una foarte bună, și am fost foarte mulțumiți de aceasta. Copiii sunt evaluați la începutul fiecărui an școlar, iar pe parcursul întregului an este monitorizată dezvoltarea lor pe toate planurile.

            Toate argumentele enumerate anterior ne-au determinat să recomandăm această grădiniță de mai multe ori și cu siguranță o vom face în continuare.

 

Iulia – mămica lui Alex

Grădinița BioBee ne-a fost recomandată de prietenii noștri. Am fost să o vizităm, iar motivele care ne-au determinat să o alegem pentru Alex au fost: amplasamentul grădiniței (interior și spațiu de joacă) și faptul că mâncarea este gătită în bucătăria proprie a grădiniței.

            Ne-a plăcut faptul că puteam liniștiți să ne lăsăm copilul acolo, știam că e bine îngrijit, mănâncă bine și se joacă într-o curte mare cu aer curat. Cred că atmosfera prietenoasă, și de aici buna comunicare cu educatoarele grădiniței, au contat foarte mult pentru noi.

            Suntem mulțumiți de evoluția copilului nostru în perioada în care a frecventat Grădinița BioBee. Vorbește frumos, are un vocabular bogat, comportament frumos în societate (a început să vorbeasca doar după ce a venit la gradiniță), se vede foarte bine că i-a fost stimulată creativitatea și nu s-a pus neapărat accentul pe memorare. Toate aceste motive ne-au determinat să recomandăm această grădiniță cunoscuților noștri.